Natuzzi 2021-noutatile acestui an

Natuzzi 2021. Noutăți în catalogul Natuzzi 2021.

Ce este special la Natuzzi?

Natuzzi este una dintre cele mai populare firme de canapele din lume și prima în canapele din piele din Europa. Când cineva caută o canapea din piele naturală, confort excelent și calitate înaltă, este primul brand la care se gândeste.

Natuzzi are o lungă tradiție de artizanat, de mai bine de 50 de ani.  Pasquale Natuzzi a început în 1959 într-un mic atelier de artizanat și acum fabrică unele dintre cele mai bine vândute canapele din lume.

Dar ce putem găsi ca noutate în noul catalog Natuzzi?

 AMOREVOLE

Amorevole este un model recent cu un design casual, modern și forme extrem de primitoare. Dimensiuni mari  și foarte confortabile, cu spătar înalt și cotiere moi. Tehnologia Cubicomfort ™ Triple-Motion permite reglarea independentă a scaunului, tetierelor, tetierelor și spătarului. După o zi lungă la serviciu sau chiar relaxându-vă într-o duminică, acasă, aceasta este canapeaua perfectă. Are un port USB încorporat pentru a vă încărca dispozitivele.

Natuzzi amorevole

 ARMONIC

-Marea diferență a canapelei Armonico este designul său. Cu mult caracter, picioarele lui susțin o bază confortabilă și foarte deschisă. Liniile patratoase în baza și cotierele tubulare,  canapeaua profită de puterea inovației pentru a oferi confort încorporând un spătar înclinat, care este reglat manual în adâncimea scaunului, cu două poziții diferite din care puteți alege. Armonico devine locul ideal pentru a citi, a viziona televizorul sau pur și simplu să vă bucurați de canapea!

 

amonico

CHEAT

Un stil cald, confortabil și puțin retro, aceasta este canapeaua Calore de la Natuzzi. Picioarele din lemn și cotierele subțiri îl fac atât de elegant de la prima vedere. Cusături vizibile rafinate, disponibile și cu efect de contrast. În plus față de linia sa modernă, este foarte confortabil și cu baza deschisă face curățarea mult mai ușoară. Picioarele din lemn sunt disponibile în diferite finisaje.

calore

CARINO

Canapeaua Carino are un design proaspăt și modern. Cu o formă foarte originală pe cotiere. Liniile sale curate, situate pe o bază metalică rafinată și o amortizare foarte moale și confortabilă. Disponibil într-o gamă largă de culori, în piele și țesătură și în diferite versiuni, inclusiv terminal, fotoliu și suport pentru picioare.

 

Carino

 CURIOS

-Estetică diferită și foarte versatilă, așa aș defini canapeaua CURIOSO de la Natuzzi într-o singură frază. Cu un confort ca puține alte canapele. O margine contrastantă din jur îi conferă personalitate, în timp ce mecanismul electric de relaxare, tetiera reglabilă (manual), portul USB și șezlongul de depozitare, îl fac o opțiune foarte completă chiar și pentru cei mai pretențioși.

 DALT

Canapeaua Dalt are un design foarte elegant și simplu. Cotierele neobișnuite căptușite oferă un detaliu diferit piesei, adăugând clasă canapelei, perfectă pentru orice tip de cameră de zi. Versiunea fotoliu este disponibilă cu o bază pivotantă în negru mat.

 

 EDOARDO

Distins prin linii moi curbate și brațe ușor unghiulare căptușite, Edoardo vă va surprinde oaspeții devenind vedeta sufrageriei dvs., combinând stilul, calitatea, confortul și funcționalitatea. Pernele sunt umplute cu generozitate pentru a oferi suportul perfect atât pentru scaun, cât și pentru spătar. Brațele, în ciuda designului lor ușor, sunt, de asemenea, căptușite. Picioare rezistente din lemn.

eduardo

 FASCINO

Cele mai bune canapele și cele mai bune paturi dintr-o singură bucată. Când este închis, Fascino se prezintă ca o canapea elegantă, confortabilă și discretă. Când este deschis, garantează cea mai bună experiență de dormit datorită unei saltele cu spumă cu memorie de înaltă calitate. Țesătură sau piele. În plus, puteți alege între picioare din lemn sau metal.

fascino

 SOLLIEVO

Cheia canapelei Sollievo este un design atemporal care nu se demodează niciodată. Sollievo este un urbanit la inimă, o piesă îndrăzneață și contemporană, perfectă pentru orice cameră de zi în stil modern. Fiecare model Sollievo este tapițat în piele naturala ,avand  cusături contrastante și susținut de picioare din oțel nichelat. Include o mare varietate de accesorii care vă vor surprinde.

sollievo

 STIMA

Multe canapele pot fi confortabile. Dar nu toate canapelele confortabile sunt, de asemenea, elegante. Nicio altă canapea nu are stilul Stima. Este o canapea deschisă și contemporană care se potrivește într-un spațiu rezonabil.

Ceea ce îl deosebește este spătarul său dublu, cu un cadru metalic, o notă de design italian serios și cusături simetrice pe panourile laterale. În plus, cusăturile contrastante din piele îi înfrumusețează puntea, iar picioarele sale elegante sunt finisate din metal sau lemn. Sistemul electric propriu al Natuzzi oferă o experiență perfectă de relaxare totală.

stima

 WESSEX

Proiectat de arhitectul Maurizio Manzoni, Wessex combină un design ușor și liniar cu scaune cu amortizare mare, care oferă un confort optim. Design minimalist cu un model liniar, care evidențiază natura artizanală a canapelei, în timp ce picioarele metalice o completează perfect. Wessex reprezintă sinteza perfectă între stilul minimalist și stilul vintage. Crearea unui mediu unic.

Natuzzi Preturi 2021

Prețurile Natuzzi 2021 ca întotdeauna, vor depinde de categoria de piele, țesătură, măsurători, model și configurație. Dacă doriți să cumpărați cu cea mai bună garanție și preț, faceți acest lucru  de la distribuitori Natuzzi din Europa. Brandul are reprezentanta si in Romania.Vizitati magazinele Natuzzi , distribuitorii oficiali Natuzzi sau vizitează magazinul  lor  online!

!!! Puteti deasemenea sa apelati la serviiciile specialistilor DeluxArt , in cazul in care aveti o canapea sau un set Natuzzi si doriti sa il retapitati. Putem retapita  canapeaua sau fotoliul Dvs. ,fie cu piele naturala , fie cu material  textil , respectand liniile originale ale modelului si ,astfel putem readuce mobilierul la viata , bineinteles la preturi mult mai mici decat cele de achizitie ale unui produs nou.

Ce are o canapea Natuzzi si altele nu au?

Natuzzi este cea mai cunoscută firmă de canapele din piele din lume, atunci când cineva caută o canapea Natuzzi , caută ceva mai mult decât un brand. Ceea ce vă așteptați să găsiți este calitate, confort, piele naturală; pe scurt, lux și design italian, la un preț rezonabil.

Natuzzi este un reper internațional în design interior; canapele, fotolii, șezlonguri, colț, chester și fotolii tapitate  cu piele naturală de diferite grosimi, există și posibilitatea de a le comanda în țesătură. În plus față de canapele, Natuzzi are covoare, mese și pufuri sau mobilier în general, care combină designul și funcționalitatea pentru a crea medii elegante în orice cameră din casă.

Natuzzi are o lungă tradiție de artizanat, de mai bine de 50 de ani, Pasquale Natuzzi a început în 1959 într-un mic atelier cu doar doi meșteri, astăzi este lider mondial în producția de canapele din piele și cel mai mare producător de mobilă din Italia, vândând sute de mii de canapele din piele de lux, peste tot în lume, în fiecare an.

Una dintre prioritățile sale este cea mai înaltă calitate a produselor sale, lucrând întotdeauna pentru a obține cel mai bun rezultat posibil cu cele mai bune materii prime și la cel mai bun preț.

O canapea Natuzzi are foarte puțini concurenți pe piață.

Pentru mai multe detalii si mai multe modele vizitati site-ul oficial:  natuzzi.ro

 

 

Lasă un comentariu