Precizia designului marile concepte de canapele

 

Canapeaua Togo de la ligne Roset-un design versatil

Ceea ce atrage la prima vedere la canapeaua Togo de la Ligne Roset este capacitatea sa de a se încadra în toate tipurile de interioare. Conceputa pentru a trece neobservat ca într-o pernă uriașă, întregul cadrul Togo este ascuns în interiorul unui scaun oferind o moliciune de neegalat. Fie că este tapițată în țesătură sau piele, confortul este primul cu această canapea iese din tipare , este ideala pentru cei  care au nevoie  relaxare .

canapea design Togo
CANAPEA TOGO

Când Florence Knoll, proiectează o canapea

Florence Knoll este renumit pentru că a inventat conceptul de design interior, în opoziție cu conceptul de decor. Ea folosește forme, culori și materiale pentru a crea armonie arhitecturală și astfel să aibă si  coerență funcțională. Această canapea este în imaginea lui Florence Knoll, sobră și rafinată, fiind  în același timp șic și oferind  rafinament.

Canapea de designer Florence Knoll

Marshmallow- o structură din oțel si perne colorate,

Un design forte al anilor ’60

O adevărată referință în designul american, George Nelson a revoluționat chiar conceptul de canapea cu modelul  Marshmallow. Mai mult decât o viziune plină de culoare, Marshmallow combină inovația și modularitatea.  Nelson și-a imaginat o canapea formată din piese metalice care pot fi adăugate pentru a crea un set de până la câțiva metri lungime.  Micile sale perne rotunde și colorate sunt recunoscute instantaneu. 

Acest lucru ce face din această piesă o figură iconică a designului modern.

 

CANAPEA MARSHMALLOW

Maralunga-o canapea simplă si esențială după imaginea creatorului său

„Nu vreau să proiectez mobilier și lucruri care să aibă o viață scurtă, altfel aș renunța ..
Nu am făcut niciodată mobilier din carton sau orice alt material care este destinat să se deterioreze.
În opinia mea, un design bun nu ar trebui să moară niciodată, dar tinde să se repete pentru o perioadă foarte lungă de timp și va fi în continuare valabil chiar și peste o sută de ani. »Vico Magistretti „

Proiectat de designerul italian Magistretti ale cărui creații sunt acum asamblate la Muzeul de Artă Modernă din New York,  modelul Maralunga a inspirat multe modele de canapele de-a lungul anilor. 

Multe modele actuale adoptă, prin urmare, conceptul de Maralunga, al cărui caracter inovator se bazează pe tetiera decapotabilă individuală, care este montată independent pe fiecare scaun.  Această idee ingenioasă conferă canapelei un design recunoscut și un confort optim.

Canapea design Maralunga

CANAPEA MARALUNGA

Daca aveti un fotoliu, o canapea sau un set Malarunga , Marshmollow ,Togo  etc. si  doriți să-i  dați o nouă viață ,specialistii DeluxArt in tapiterie  oferă retapitari si  reparații moderne sau tradiționale.

Experienta  în tapițerie poate satisface  nevoile dvs. in materie de de mobilier tapitat  personalizat, indiferent dacă sunteți profesionist sau persoana fizica.
Lasă un comentariu