Retapitam sau inlocuim obiectele de mobilier?

Tapiterie canapele – de ce este mai bine sa retapitam canapeaua decat sa o inlocuim?

Fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, se uită la mobilierul cumpărat acum câțiva ani și consideră că trebuie să ne gândim la o schimbare. Începem să observăm că aici tapițeria s-a degradat ,cusătura s-a rupt … în altă parte o pată era din ce în ce mai vizibilă …

În plus, foarte des, întâmpinăm o mare dificultate în a observa că nicio altă piesă de mobilier nu îndeplinește atât de bine așteptările noastre și nu se va adapta atât de bine la interiorul nostru. 

Ce să faci într-o situație atât de dificilă? 

tapiterie canapele

Reparați sau înlocuiți vechiul obiect?

 Vă uitați la canapeau existenta si o retapitati sau, cumpărați una nouă care nu îndeplinește complet așteptările voastre?

O soluție simplă care garantează efectul scontat este adesea subestimată și combinată cu idei care nici măcar nu sunt luate în considerare.

Retapitare Canapele . Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Un motiv fundamental pentru care tapițerii ocupă locul din spate este o regulă: uneori este mai ieftin să cumpărați mobilier nou decât să reparați unul vechi. Cu toate acestea, nu suntem conștienți de ceea ce poate face tapițerul bun cu o canapea deteriorată.  Rezultatul muncii sale va surprinde cu siguranță mai mult de o persoană.

Într-adevăr, tapițerul bun este adevăratul artist. Nu vorbim aici de benzi de producție, de mașinile care fac mai multă munca decat omul,produc foarte mult și rapid. Plătim pentru timp, pentru activitatea manuală, precum și pentru obiectul unic care constituie o realizare a ideilor și nevoilor noastre individuale.

Nimeni nu ne va înțelege nevoile mai bine decât cel care va petrece ore întregi realizând proiectul nostru. Dacă mobilierul produs în serie nu are tapițeria preferată, materialul visat, modelul ideal , este recomandat să contactați atelierul de tapițerie, care datorită contactelor cu mulți furnizori , poti găsi ceea ce cauti. Colecțiile de materiale sunt eliminate treptat și înlocuite de noi tendințe. Pentru tapițer, singurele tendințe sunt nevoile clienților săi.

Și asta nu înseamnă să faci primul pas într-un cerc nesfârșit de reparații și schimburi, care are ca rezultat invariabil vizitele ulterioare la tapițer. Un specialist recomandat,, se va ocupa de retapitarea canapelei de la început până la sfârșit.

Pentru el fiecare detaliu este esențial. Un tapițer bun este cel care va retapita canapeaua sau fotoliul Dvs de la A la Z schimbând elemente interne, burete și tapițerie. Rezultatul final va fi: vechiul nostru, mobilier nou. Structura este aceeași, ideea este aceeași, dar materialele vor fi noi și nu va trebui să le schimbati mult timp .

Poate că veți decide să consultați un atelier de tapiterie canapele

Să nu uităm că rodul muncii sale ne poate surprinde pozitiv, deoarece se va baza pe designul vostru personal și unic.

Lasă un comentariu