Retapitare paturi si tablii de pat

Retapitare paturi si tablii de pat indiferent de model sau de complexitatea patului dvs. Solutii profesionale adaptate fiecarui client.

Dacă doriti sa retapitati o tablie sau un pat ati ajuns in locul potrivit. Retapitarea mobilierului vechi este foarte modernă astăzi. Acest proces permite crearea unei piese unice , departe de standardele marilor branduri specializate . Într-un dormitor, un pat retapitat , poate aduce stil , protecție și confort . Este un element central al decorului dvs. și ajută la protectia de rece a peretelui.

Farmec și confort în dormitorul tau

In procesul de retapitare paturi sau tablii de pat, respectam liniile originale ale produsului astfel incat procesul de reconditionare sa ofere un produs in conformitate cu asteptarile dvs. Echipa noastra este gata sa raspunda celor mai exigente cerinte indiferent de gradul de complexitate al modelului. In urma experientei acumulate in decurs de peste 20 de ani suntem gata sa raspundem prompt tuturor solicitarilor dvs.

retapitare paturi

Apeleaza la serviciile de retapitare paturi

Retapitam orice model de pat

Avand o experienta vasta in procesul de retapitare paturi sau tablii de pat suntem gata sa va oferim solutiile noastre optimizate si aplicate intr-un mod cat mai eficient.

Gama variata de materiale de tapiterie

Atunci cand doriti sa schimbati decorul sau chiar sa aduceti o pata de culoare in dormitorul Dvs, venim in sprijinul clientilor nostrii cu materiale de tapiterie dedicate ce au la baza o paleta vasta de culori si texturi.

Materiale prietenoase cu animale de companie

De cele mai multe ori probleme aparute la nivelul tapiterie sunt provocate de animalele de companie iar pentru acest lucru avem solutia potrivita. Iti prezentam materiale de tapiterie prietenoase cu animalele, materiale ce au fost testate in timp si de echipa noastra iar rezulatele au indicat faptul ca, au fost eliminate problemele legate de zgarieturile provocate mici nostrii prieteni.

Suport Dedicat

Indiferent de probleme aparute la patul Dvs, echipa noastra este gata sa raspunda prompt tuturor solicitarilor Dvs. Garantam preturi corecte, interventii sigure cu materiale de calitate superioara. Toate problemele sunt identificate si remediate in cele mai bune conditii.

tapiterie paturi

Redescopera bucuria unui pat tapitat dupa gustul TAU. 

Iti punem la dispozitie urmatoarele materiale de tapiterie

  • Materiale textile;
  • Imitatie de piele;
  • Piele naturala.

Respectam in procesul de retapitare paturi, liniile originale ale modelului Dvs iar aici vom pune accent pe cusaturi si modelu tabliilor de pat.

Ce retapitare putem realiza:

  • Tapiterie totala respectand modelul original;
  • Tapiterie partiala – daca se doreste a fi retapitata doar tablia sau doar partile laterale;
  • Putem adauga nasturi pe tablie la cerere insa dupa o analiza a structurii si elementelor deja existente la pat (grosimea buretului si structura de lemn)

Intra in contact cu noi

Pentru orice informatie legata de serviciile noastre de retapitare paturi si tablii de pat ne puteti scrie la adresa [email protected] sau suna la numarul nostru de telefon 0730 329943

Va rugam sa introduceti adresa dvs de email.

Incercam sa servim clientii nostrii in cel mai scurt timp. Durata obisnuita de la preluarea patului  este de aproximativ 10 zile insa in unele cazuri poate sa fie si mai mica.

Costurile sunt raportate in functie de modelul patului Dvs si materialul de tapiterie ales sau solicitat de Dvs.  Costurile sunt estimate in urma solicitarilor dvs dupa care vom parcurge pasii urmatori in procesul de retapitare.

Dupa estimarea pretului vom stabili o intalnire cu Dvs pentru alegerea materialelor dorite. Venim noi la Dvs cu mostre de material dintr-o varietate de colectii.

pat