Reparatii canapele - Reconditionare canapele si fotolii

Reparatii canapele si fotolii de orice tip pentru orice buget. Oferim servicii profesionale, dedicate fiecarui client ce are nevoie de serviciile noastre de reconditionare canapele si fotolii. Venim in spijinul dvs cu solutii tehnice profesionale pentru o lucrare executata cat mai corect. Tapițerii noștri cu experiență se ocupă de
reparații canapele, reparatia fotoliului ,patului sau scaunului Dvs.

Reparatii tapiterie canapele sau fotolii.

Tapiteria obiectelor de mobilier reprezinta elementul cel mai afectat atunci cand vine vorba de reconditionarea obiectelor de mobilier.

Asiguram servicii complete pentru reconditionarea canapelelor, coltarelor sau altor obiecte de mobilier ce au nevoie rapid de serviciul de retapitare sau reparatii.

Consultanta specializata

Atunci cand apelati la serviciul nostru de raparatii canapele respectiv reconditionare canapele si fotolii beneficiati automat de consultanta specializata din partea echipei noastre.

Materiale dedicate

In procesul de reconditionare tapiterie canapele sau coltare folosim doar materiale de tapiterie certificate tehnic prin fisa de produs. Executam cusaturi profesionale cu masini de cusut industriale.

Garantie acordata

Beneficiati de garantie pentru toate lucrarile executate de echipa noastra. Materiale de tapiterie folosite in procesul de reconditionare tapiterie sunt esentiale pentru garantia acordata. Garantam lucrari executate corect cu materiale PREMIUM.

Ai nevoie de reparatia canapelei sau tapiteriei ?

Indiferent de problema aparuta la nivelul tapiteriei sau a structurii de lemn avem solutii optimizate pentru fiecare client.

Ce presupune serviciul de reparatii canapele

repratie canapea

Ce materiale de tapiterie folosim ?

Folosim doar materiale de tapiterie de calitate superioara pentru a asigura lucrari de calitate superioara.

Tapitam obiectele de mobilier cu:

Reparatii canapele si fotolii in Bucuresti si Ilfov

Există tot felul de obiecte de mobilier , în diverse dimensiuni, materiale și culori . Tapițerii noștri cu experiență se ocupă de reparații canapele, reparatia fotoliului ,patului sau scaunului Dvs , dar și de a crea tăblii de pat . 

In atelierul nostru de tapiterie situat în  Bucuresti, lucrăm cu gust și meticulozitate pentru a-i reda tot farmecul de altadata
mobilierului Dvs., fie el clasic sau contemporan. Piele, țesătură simplă sau imprimată, folosim materii prime de ultimă generație achiziționate de la marii producatori .

Va rugam sa introduceti adresa dvs de email.

Pentru orice informatie legata de serviciile noastre ne puteti scrie la adresa [email protected] sau ne puteti suna la numarul nostru de telefon 0771 749 133.

Ce operatiuni de reparatii sau reconditionare canapele executam ?

Pentru estimare pret sau expertiza profesionista apelati cu incredere la serviciile noastre fie la adresa de email afisata mai sus sau direct prin formularul de contact.

 

Incercam sa raspundem cat mai rapid tuturor solicitarilor dvs. insa in unele cazuri raspunsul nostru poate veni in maxim 12 ore datorita volumului de munca .

Ce obiecte de mobilier reparam ?

Suntem gata sa va oferim solutiile cele mai eficiente in repararea obiectelor dvs de mobilier pentru: canapele, fotolii, coltare, scaune, paturi sau tablii de pat.