Oferim servicii complete pentru retapitarea scaunelor dvs indiferent de modelul si design-ul scaunelor. 

De la o simpla retapitare partiala până la retapapitarea  completă a scaunelor dvs., tapițerii noștri calificați stăpânesc perfect toate etapele de fabricație și reparații, în cel mai pur mod de respect al tradiției artizanale și al standardelor de calitate.

Indiferent de stilul scaunului Dvs., modern sau clasic, vă oferim finisajul cel mai potrivit, pentru a vă oferi confortul pe care îl așteptați și pentru a vă îmbunătăți scaunul.

Experienta  tapițerilor noștri le permite să refacă toate stilurile de scaune și fotolii.

Pastram design-ul original

Indiferent de modelul scaunului vom respecta design-ul original iar cusaturile noi tapiterii va respecta in totalitate produsul original.

Clasic sau Modern

Suntem pregatiti sa refacem in totalitate tapiteria oricaror tipuri de scaune. De la clasicele modele pana la cele mai noi si moderne tapiterii, vor fi refacute in totalitate de croitorii si tapiterii nostrii.

scaune

Reparatia unui scaun sau retapitarea unui fotoliu: întrebări de pus

Husa sau tapițeria unui scaun necesită sa cunoaștem starea  acestuia exacta.

Într-adevăr, trebuie să vă puneți câteva întrebări:

  • Tapițerul trebuie doar să acopere scaunul, adică pur și simplu să-l îmbrace cu o țesătură nouă?
  • Tapițerul trebuie să refacă scaunul?
  • Ce confort de ședere doriți? flexibil, mediu  sau ferm? 
  • inlocuirea  spumei poliuretanice (buretelui) , care este adesea mai economică și , ținând cont de progresele înregistrate și de diferitele tipuri de spumă existentă este, de asemenea, mai confortabilă. 
  • Ar trebui să lipit (incleiat ) sau să revopsit scaunul? în acest caz, trebuie să fie complet detasata atat tapiteria ,cat si buretelesau arcurile pentru a-l lucra și, dacă este necesar, mergeți la dulgherie pentru a-l vopsi.
  • Ce finisaj vrei?  piele naturala , textil sau poate imitatie de piele.

Cum puteti beneficia de serviciile noastre cat mai rapid ?

 

Dacă doriți să obțineți o ofertă pentru  retapitarea  scaunului sau fotoliului Dvs.  puteți  sa  o solicitati   prin intermediul site-ului nostru web sau să ne sunați la  0777…….. 

  1. Trimite-ne o fotografie a scaunului  prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site . Cu aceste informații vă vom oferi o primă estimare a prețului reparației scaunului și a materialelor necesare pentru retapitare.
  2. Dacă pre-estimarea vi se potrivește, putem stabili o întâlnire la domiciliu Dvs sau la atelierul nostru ,pentru alegerea materialelor .Lucrăm cu mulți furnizori de piele naturala si de țesături și, avem un număr foarte mare de colecții de materiale ,precum si finisaje,  pe care vi le punem la dispozitie.
Solicita oferta noastra
Va rugam sa introduceti adresa dvs de email.